PARTIZÁN BARDEJOV
+3
Pepkins
Bucko69
Admin
7 posters
Strana 1 z 2
Strana 1 z 2 • 1, 2
PARTIZÁN BARDEJOV
No tak chaloši hodil som vám sem aj súkromné fórum ak by ste chceli môžete sa zaregistrovať zasa musím zasväcovať aj 6steho
pre Freda
pocuj ten kluc by si mi mohol poslat a inak pod na pokec bo potrebujem daco od teba poslal som ti tam postu...diky
Bucko69- Anonymný
Re: PARTIZÁN BARDEJOV
no fred duufajme ze sa nam to rozbehne pomalicky nic idem ja von a potom na stretavku s xalanmi a taaak fotbaaaal potom ti poslem zase nejaky ten report na pokec aby si to pridal aj nejake fotky pozhanam....tak zatial
partizáán
Dneska skusím i ja dať repord sa zahrám na profesionála ta tak
Pepkins- Počet príspevkov : 22
tak to ma byt
Dufam ze to tak aj zostane a inak ake ma klub ambicie???Chcete postupit?
Freddy- Anonymný
pre Freddy
tak jasne ze sa xystame postupit...a to uz nejake tri roky lebo take mesto si nezasluzi hrat taku ligu...no len duufajme ze toho roku to vyjde, xalani na to maju jednoznacne
postup
Toho roku už musíme minulý rok nám nevyšiel kvôli jednému zbohatlíkovi...teraz snáĎ už také mužstvo nie je
inak Fred len sa mu nechce prihlasit:)))
No chalani prajem hodne stastia teda aby ste postupily a dufam ze budem moct coskoro nastupit aby ty nasi kriply zacali onecne hrat futbal!!!Dnes mi na zapase povedalo 5 ludi ze kedy zacnem hravat bo sa na to neda divat a poviem vam ze ked sedite na tribune a nehrate tak je to naozaj tak!!! Dufam ze to coskoro pride uz v Oktobri na spolocnej akcii
Freddy- Anonymný
ja sa uz normalne tesim na tu spolocnu akciu...ale fred kde by to malo byt? lebo xapes kriza, nane loove myslim ze xlapci z Loky su na tom spolocne, tak nex to je niekde vstrede cesty alebo kde to vlastne xces robit?
chcem sa spytat,daju sa na tuto stranku pridavat aj videa??dik za odpoved
brano bj- Anonymný
myslis na toto forum??? nie ale na stranku sa daju to nieje problem momentalne zaucam bucka ako ju spravovat takze budem rad ak ich tam da on sambrano bj napísal:chcem sa spytat,daju sa na tuto stranku pridavat aj videa??dik za odpoved
Bucko69 napísal:...no xlapci hodil som nam uz fotky zo soboty na stranku, najdete ix vo fotogalerii
Parada myslel si aj na cenzuru
Fotoalbumy
...taak a okrem fotiek z futbalu som nám pridal aj nejaké fotkečky nášho prekrásneho mesta, nech ľudia 4umia a len slepo závidia, kde žijeme
Pepkins napísal:Bucko69 napísal:...no xlapci hodil som nam uz fotky zo soboty na stranku, najdete ix vo fotogalerii
Parada myslel si aj na cenzuru
tá cenzúra bol výborný nápad
purky- Počet príspevkov : 1
neznam ci som tu sprane ,ale za pokus to stoji si myslim
lubino011- Počet príspevkov : 6
nic sa neboj ,budem tam presne na casBucko69 napísal:..si si Ľubko a ešte správnejšie bude, keď budeš v sobotu o druhej pri športke
juzna tribuna tych najlepsich fandov ma ,takych fanusikov nema, ani republika cela
Z Bardejova ide vlak a v ňom sedí antifák, všetci nazi utekajú, lebo majú strach. Rež a rúbaj dokrve, do náckovej kotrbe, pokiaľ afák na slovensku pánom nebude . Oi!
dufamBucko69 napísal:...čo ja viem či stopercentne, ale učíím sa pomaly, časom to bude len lepšie a lepšie
konecne sme na cele tabulky kde patrime.......do konca sezony este daleko,ale my uz si to nepustime
Aj partizánskym nádejam v kopačkách to tento upršaný víkend svedčalo. Chlapci z U 12, 13, 14 a 15 vyprášili všetkým svojím súperom kožuchy. G R A T U L U J E M !!!
stevobj- Počet príspevkov : 18
Strana 1 z 2 • 1, 2
Strana 1 z 2
Povolenie tohoto fóra: